luni, 12 martie 2012

M-a facut mama artist - Despre, prezentatori si premii

"M-a facut mama artist" este o emisiune romaneasca care va fi transmisa de postul Prima TV in fiecare joi de la ora 20.30, emisiunea se dezvolta in paralel si in Statele Unite.  Emisiunea are foarte multi sustinatori, pe langa artisti autohtoni se enumera si americanul Scott Samuel Braun, impresarul si persoana care l-a descoperit pe Justin Bieber.
In cadrul emisiunii vor participa 11 adolescenti, care isi doresc o cariera in muzica si care vor fi clasati de juriul format din Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu si ConnectR. Acestia le vor da note tinerilor si ii vor trimite pe ultimii doi clasati la baraj. Barajul va avea loc la inceputul editii urmatoare, insa decizia finala pentru cine ramane si cine pleaca le ramane mamelor.
Cei 11 tineri vor fi pregatiti de Alexandra Ungureanu, iar castigatorul va primii o bursa la unul din cele mai importante colegii din Statele Unite, “Berklee College of Music”, unde se v-a intalnii cu artistul Justin Bieber
Gazda emisiunii va fii Andreea Raicu si in calitate de co-prezentator Dan Fintescu.
Mi se pare o idee grozava, pentru ca sunt foarte multi tineri talentati in tara, de aceea ne-a fost foarte greu sa alegem doar 11 participanti. Cred ca daca isi doresc o cariera in acest domeniu vor reusi. Au nevoie insa de multa putere de munca, multa perseverenta, multa atitudine, dar si sustinerea mamelor este foarte importanta.
Corina Bud

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu